Elisa taotleb parima leviala kaubamärki

25. september 2008, 13:07

Elisa esitas Eesti patendiametile
kaubamärgi registreerimistaotluse Elisal oleva parima leviala osas, teatas
ettevõte.

„Erinevad sõltumatud mõõtmised kinnitavad, et Elisal on parim mobiililevi kümnes Eesti linnas, kus kokku elab üle poole Eesti elanikkonnast. Me ei saa kuidagi nõus olla EMT väitega, et neil on parim leviala üle Eesti. Seetõttu peab Elisa oma õiguste eest ka seisma,“ ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Parimat kõnelevi pakub Elisa Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Sillamäel, Narvas, Võrus, Valgas, Viljandis, Otepääl ja Pärnus ning nende linnade lähiümbruses.

Tallinnas kinnitas Elisa parimat mobiililevi riikliku instantsi, tehnilise järelevalve ameti viimatine sideteenuste kvaliteediuuring. Lisaks Tallinnale on Elisa tellinud leviala mõõtmise ka mitmetes Eesti suuremates linnades Põhjamaade juhtivalt konsultatsioonifirmalt Pöyry Telecom OY.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2008, 14:49
Otsi:

Ava täpsem otsing