Kriis: tööstusel on ekspordis suur potentsiaal

15. oktoober 2008, 20:37

Tööandjate keskliidu juhi Tarmo Kriisi
sõnul on ekspordile vähe tähelepanu pööratud, kuid tööstusel on selles osas suur
potentsiaal.

"Kui vaadata keemiat ja töötlevat tööstust, siis siin on väärtused kasvanud ja mujal langenud. Järgmisel aastal see tabel muutub oluliselt ja töötlev tööstus on siin suurema osakaaluga esindatud," kommenteeris Kriis GILDi koostatud väärtuslikeimate ettevõtete edetabelit.

"Ootaks suuremat ekspordikasvu. Meil on vähe pööratud sellele tähelepanu. Tööstusel on suur ekspordi potentsiaal, loodetavasti tuleval aastal näeme neid siin rohkem," lausus Kriis ning lisas, et äkki võiks olla TOP200, sest paljud nišitootjad ei mahu tabelisse. "Nende kaal muudaks oluliselt tabeli struktuuri ja me ei saaks öelda, et meil on vaid telekomi ja pangandusettevõtted," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2008, 20:37
Otsi:

Ava täpsem otsing