Swedbank: oli ootuspärane, et oleme Eestis kõige väärtuslikum

15. oktoober 2008, 20:00

Swedbank Eesti peadirektori Priit
Perensi sõnul ei tulnud neile üllatusena, et nad GILDi väärtuslikeimate
ettevõtete pingereas esimesel kohal olid.

"Ehkki Eesti majanduse olukord on raskemaks muutunud, oleme endiselt väga kasumlikud - meie poolaasta kasum oli Eestis 1,5 miljardit krooni. Samuti on meil muutunud majandusoludest olenemata väga korralik omakapitali tootlus. Muidugi on rõõmustav, aga samas ka üpris ootuspärane, et oleme GILDi edetabeli järgi endiselt Eesti väärtuslikem ettevõte," kommenteeris Perens.

Investeerimispanga GILD Bankers analüüsi kohaselt on Eesti kõige väärtuslikum ettevõte Hansapank, mille turuväärtus ulatus 2007. aasta lõpu seisuga 71,7 miljardi kroonini. Eesti kõige väärtuslikumate ettevõtete edetabelis GILD100 järgnesid Hansapangale Eesti Energia ja SEB Pank vastavalt 23,4 miljardi ja 18,9 miljardi kroonise turuväärtusega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2008, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing