Sults: kasiinod jäävad tegutsema hotellide all

Hille Tressum 17. oktoober 2008, 14:13

Tallinna linnavolikogu liikme Märt Sultsi
sõnul võiks kasiinod olla ainult hotellides, kuhu pääsevad vaid
välisturistid.

Tallinna linnavolikogu liige Märt Sults esitas eile Keskerakonna fraktsiooni nimel linnavolikogule esitatud eelnõu tahab määrata Tallinnas piirkonnad, kus kasiinod oleks keelatud.

„Erandina jäävad töötama ainult need kasiinod, mis paiknevad suurte hotellide all ning neid saavad külastada ainult hotelli kliendid. Nii nagu vanasti oli, et Viru hotelli alust kasiinot tohtisid külastada ainult välisturistid,“ rääkis koolipapast kasiinovastane Märt Sults.

Eelnõu esitamisel viitas Sults maksu- ja tolliameti andmetele, mille järgi oli septembris Tallinnas 87 mängukohta. „See on selgelt liiga suur arv ning tihti paiknevad mängukohad ka ebasobivates asukohtades,” hindas Sults.

Riigikogus kolmapäeval vastu võetud hasartmänguseaduse jõustumisel saab kohalik omavalitsus suurema õiguse määrata, millistes piirkondades võib õnnemängukoha avada. Selle saab määratleda üld- või detailplaneeringus ning piirkondade arenguperspektiive ja elanike huve arvestades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. October 2008, 14:13
Otsi:

Ava täpsem otsing