ÄP fototoimetus • 13. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Anekdoot

Albert Einstein satub surres taevaväravate taga järjekorras kõrvuti kolme mehega. Et aega veeta, küsib ta esimese käest tolle IQd ja ametit. "Mu IQ on 190 ja olen pangajuht," vastab mees. "Oi, kui tore!" rõõmustab Einstein. "Siis võime arutada tuumafüüsikat ja relatiivsustooriat. Ja teie?" Teine kaasvestleja teatab, et tema IQ on 150 ja tema on minister. "Ülimalt meeldiv," teatab Einstein. "Räägime inimõigustest ja eetikast." Siis pöördub Einstein kolmanda mehe poole. "50," pomiseb too häbenedes. "Tavaline tööline..." Einstein silmitseb meest mõtlikult. "Väga huvitav... ja mis on teie prognoos majanduskasvuks ja riigieelarve puudujäägiks, kui tohib küsida?"

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt