Anekdoot

ÄP 14. november 2008, 00:00

Albert Einstein satub surres taevaväravate taga järjekorras kõrvuti kolme mehega. Et aega veeta, küsib ta esimese käest tolle IQd ja ametit. "Mu IQ on 190 ja olen pangajuht," vastab mees. "Oi, kui tore!" rõõmustab Einstein. "Siis võime arutada tuumafüüsikat ja relatiivsustooriat. Ja teie?" Teine kaasvestleja teatab, et tema IQ on 150 ja tema on minister. "Ülimalt meeldiv," teatab Einstein. "Räägime inimõigustest ja eetikast." Siis pöördub Einstein kolmanda mehe poole. "50," pomiseb too häbenedes. "Tavaline tööline..." Einstein silmitseb meest mõtlikult. "Väga huvitav... ja mis on teie prognoos majanduskasvuks ja riigieelarve puudujäägiks, kui tohib küsida?"

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing