Anekdoot

ÄP 14. november 2008, 00:00

Albert Einstein satub surres taevaväravate taga järjekorras kõrvuti kolme mehega. Et aega veeta, küsib ta esimese käest tolle IQd ja ametit. "Mu IQ on 190 ja olen pangajuht," vastab mees. "Oi, kui tore!" rõõmustab Einstein. "Siis võime arutada tuumafüüsikat ja relatiivsustooriat. Ja teie?" Teine kaasvestleja teatab, et tema IQ on 150 ja tema on minister. "Ülimalt meeldiv," teatab Einstein. "Räägime inimõigustest ja eetikast." Siis pöördub Einstein kolmanda mehe poole. "50," pomiseb too häbenedes. "Tavaline tööline..." Einstein silmitseb meest mõtlikult. "Väga huvitav... ja mis on teie prognoos majanduskasvuks ja riigieelarve puudujäägiks, kui tohib küsida?"

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:49

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing