Helsingi-Narva kopteriliini avamine lükkus edasi

19. november 2008, 09:10

Narva-Jõesuu ja Helsingi vahel
tšarter-kopteriliini avamine on määramata ajaks edasi lükatud, kuna tellija,
Soome firma AS Hiab ei kiirusta esialgu helikopterit kasutama.

"Meie poolt on kõik valmis, ootame tellijat," vastas küsimusele uue liini avamisest firma Copterline Eesti direktor Tõnis Lepp.

Selle firma helikopteri proovimaandumine Narva-Jõesuus 27. oktoobril ei õnnestunud ilmastikuolude tõttu, kirjutas Põhjarannik. Kopter koos pardal viinud ärimeestega tuli maandada Tallinnas. Toona teatas Tõnis Lepp, et esimene otselend on vaid edasi lükatud ja see toimub lähiajal.

Ülelendude peamise tellija, endise Narva tehase Baltijets territooriumil asuva ettevõtte Hiab juhtkond omakorda keeldub esialgu kommentaare andmast ja esimese lennu kuupäeva nimetamast. Narva ettevõtte peadirektori sekretäri Kauko Järviharju sõnul on see siseinfo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. November 2008, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing