Mitt: olen nõus töötuskindlustusmakse tõusuga

27. märts 2009, 11:52

Olles patrioot, siis ütlen, et olen sellega
nõus, vastas Rahva Raamat AS hulgimüügi- ja logistikadirektor Sven Mitt
tänasele Äripäeva päevaküsimusele, kas olete nõus töötuskindlustusmaksumäära
tõstmisega 3%-le?

Mitti meelest on antud küsimuse vastus kahe otsaga. "Kui kõik kannatavad ja töötute arv kasvab, siis miks ma ei peaks tahtma töötuid aidata?" märkis Mitt. "Igaüks peaks solidaarselt sellesse panustama," lisas ta.

Sven Mitt arvas, et Eesti riik on olnud käpardlik, kuna töötukassa enda kulusid pole suudetud kärpida ja institutsiooni juhtimises on tehtud palju tõsiseid vigu. "Kui vaadata antud küsimust siit poolt, kas riik on oma kulude kokkuhoiuga ka töötukassasse jõudnud, siis ma ei tahaks selle ettepanekuga nõustuda," mainis Mitt. Tema sõnul ei tahaks ta tänase päeva valguses, kui riik ei ole suutnud oma kulusid vähendada ja institutsioonide tööd optimeerida, sellise maksutõusuga nõus olla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. April 2009, 11:49
Otsi:

Ava täpsem otsing