Swedbank pakub kuldklientidele kinnisvara

02. aprill 2009, 18:59

Swedbanki veebilehel avaneb juba
mõnda aega suurepärane võimalus tutvuda soodsas hinnaskaalas olevate
kinnisvaraobjektidega, tutvustas pank sissekolimist ootavaid uuselamuid oma
viimases kuldkliendi infokirjas.

Tegemist on pakkumistega, kus pank koostöös oma pikaajaliste kinnisvaraarendajatest partneritega on välja toonud terve rida uusi koheselt sissekolimist võimaldavaid arendusi, lisas pank, lubades kuldklientidele personaalset hinnapakkumist.

"Kui leiate loetelust endale sobiva kinnisvaraobjekti, on Swedbank valmis tegema Teile personaalse laenupakkumise, mis on tavatingimustest soodsam: omafinantseeringu ja intressi määr on madalamad ning lepingutasu on vaid 2000 krooni," meelitas pank.

Enamik valmisehitatud maju asub Tallinnas ja Harjumaal, aga ka Tartus ja Tartumaal, Pärnus ja Jõhvis. Tallinna tuntumatest arendajatest on pakkumistega esindatud Merko, Merko tütarfirma Woody, YIT Ehitus, Skanska EMV, Koger Kinnisvara ja Koger Partnerid, Onix Invest, Artig Kinnisvara, Grove Invest ning Landscape Invest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. April 2009, 11:47
Otsi:

Ava täpsem otsing