Eesti Energia tütar Leedus sai uue juhi

23. aprill 2009, 12:18

Eesti Energia Leedu tütarettevõtte Lumen
Baltivum juhiks sai senine UAB Pristise tegevjuht Liudas Liutkevicius, teatas
ettevõte.

Liutkeviciuse sõnul tuleb esimese sammuna teha kõik, mis võimalik, et liberaliseerida Leedu elektriturg mitte üksnes paberil, vaid ka päriselus. “2009. aastal tuleb alustada Leedus aktiivset energiamüüki ning luua endale usaldusväärse partneri maine," ütles Liutkevicius.

Eesti Energia juhatuse liikme Margus Ringi sõnul on lähitulevikus Leedu energeetikamaastikul oodata olulisi muudatusi elektri vabaturu suunal. “Eesti Energia on senini edukalt oma tegevust laiendanud Lätis ning saavutanud seal 5%-se elektrimüügi turuosa. Nüüd tahame olla elektrituru avanemise eestvedajaks ja Leedus," ütles Rink.

Viimased seitse aastat töötas Liutkevicius ASi Pristis tütarettevõttes UAB Pristis ning sellest viimased neli aastat firma tegevjuhina.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. April 2009, 12:18
Otsi:

Ava täpsem otsing