Keskerakond: valitsuskriis on vaid lavastus

15. mai 2009, 16:26

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali
hinnangul on kogu tänane valitsuskriis järjekordne lavastus ja selle ainuke
eesmärk on Tallinna päevade üritustelt tähelepanu kõrvale juhtimine.

"Valitsuserakondi häirib, et keskerakondlik linnavalitsus täna linnaelanikele arvukalt positiivseid ja toredaid üritusi korraldab ning seetõttu püütakse vähemalt meedias neid iga hinna eest summutada," rääkis Toobal. "Ansipi valitsus on juba mitmeid kordi "tõsiseid valitsuskriise" lavastanud, kuid reaalselt soovivad kõik väidetava konflikti osapooled lihtsalt oma positsioone parandada ja päeva lõpuks nii-öelda lepivad ära, nii ka sotsid," lisas ta.

"Pealegi, ei ole ju tegelikult mitte ühtegi opositsioonierakonda, kes oleks nii rumal, et peaminister Ansipi valitsusse minna. Meenutaksin, et nii rohelised kui Rahvaliit ühinesid Keskerakonna umbusaldusavaldusega Andrus Ansipile," sõnas Toobal. "Kõlavate avalduste tegemise ja näitemängu kõrval võiks valitsus vahelduse mõttes tegeleda ka Eesti majandusliku olukorra ning inimeste eluolu parandamisega," märkis Keskerakonna peasekreträr.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. May 2009, 16:40
Otsi:

Ava täpsem otsing