Michal taas: mis eeskuju peaks lodeva olekuga minister andma?

21. mai 2009, 17:40

Ma ei saa aru, millist eeskuju peaks
minister oma lodeva olekuga andma, püüdis Reformierakonna peasekretär Kristen
Michal tasandada oma tänast kommentaari Ivari Padari kasimatuse teemal.

"Mind liiga ei huvita Ivari Padari isik, kuid mulle on väga vastu, et [Riigikogu liikmest – toim.] poliittehnoloog Hannes Rumm nimetab Padarit seetõttu kõvaks töömeheks, et ta näeb halb välja. Et tal on särk kortsus, lips viltu ja pea sassis? Ma ei saa aru, millist eeskuju peaks minister oma lodeva olekuga andma," küsis Michal Reformierakonna poolt äsja laiali saadetud teates.

"Kui Eesti rahva probleemiks on südamehaigused ja meeste probleemiks ülekaalulisus ja ebatervislik elustiil, siis mis uhkuse allikas see olema peaks? Ja millist suurt töövõitu see tähistama peaks? See ei tohiks ometigi olla uhkuse allikas, isegi kui mingil põhjusel see nii on," jätkas Michal.

"Seega, ma absoluutselt ei solva äsja ametist vabastatud Ivari Padarit, kuid olen kindlalt selle vastu, et suvalist inimest peetaks sellepärast kõvaks töömeheks, et ta näeb kasimata välja. Tegijad on need inimesed, kes suudavad oma tööd sisuliselt hästi teha, hoolitseda oma vaimu ja keha eest. Uskuge, neid, kes seda teevad, polegi nii vähe," lõpetas Reformierakonna peasekretär oma täpsustuskirja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2009, 17:43
Otsi:

Ava täpsem otsing