LHV: kvoorum ei tulnud täis Toomas Tooli mitteosalemise tõttu

22. mai 2009, 12:00

LHV Panga Balti analüüsiosakonna juht Erki
Kert tunnistas, et Arco Vara tänase aktsionäride koosoleku kvoorum ei
tulnud täis peamiselt Toomas Tooli mitteosalemise tõttu.

"Küsimused tuleks tegelikult pigem temale suunata," soovitas Kert, pidades silmas 23protsendise aktsiaosalusega Toomas Tooli. Kuna Tool väidetavalt Eestis ei ela ja kuna väidetavalt pole ka Arco Vara juhtkonnal tuumikinvestoriga kontkakte, siis ei ole ka Äripäeva võimuses Tooli käest üle küsida.

Kert märkis, eks ikka võib vahel juhtuda, et piisavalt aktsionäre koosolekule kohale ei tule ja seega kvoorumit täis ei saada. "Kas seetõttu peaks kellegi poole näppu viibutama või midagi teisiti tegema, on avaldatud info põhjal küll väga raske öelda," märkis ta.

Vastavalt seadusele ja Arco Vara põhikirjale kutsutakse nüüd kokku uus üldkoosolek, mis on pädev otsuseid vastu võtma ka koosolekul esindatud häälte arvust olenemata, rääkis Kert. "Seega ei ole tänasele plaanitud koosoleku ärajäämises veel midagi traagilist, kuna järgmisel koosolekul saavad päevakorrapunktid siiski läbi käidud," sõnas ta.

Täna hommikul toimuma pidanud Arco Vara korraline aktsionäride koosolek jäi ära, kuna kvoorum ei tulnud täis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 14:20
Otsi:

Ava täpsem otsing