Rahumägi süüdistab Pihli valetamises

23. mai 2009, 09:12

Riigikogu julgeolekuasutuste
järelvalvekomisjoni esimehe Jaanus Rahumägi kinnitusel ei vasta endise
siseministri Jüri Pihli avaldus, et peaminister Andrus Ansip käis Luual kohtumas
Rahvaliidu endise esimehe Villu Reiljaniga tõele.

"Endine siseminister Jüri Pihl on teinud avalduse, mille sisu ei vasta tõele ja mis viitab oma olemuselt lisaks sellele, et poliitiku ja politseiniku käitumismudelid on tema jaoks ohtlikult segunemas," kinnitas Rahumägi Reformierakonna pressiesindaja teatel, vahendab Delfi.

"Mina vaatan ausalt öeldes kasvava murega Jüri Pihli avaldusi. Kui ametist ilma jäänud siseminister teatab pressis, et ta on mingite allikate kaudu jälginud peaministri liikumist ja kogunud informatsiooni, siis see ei ole naljaasi," kahtlustab Rahumägi Pihli Ansipi salajases jälgimises.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. May 2009, 19:24
Otsi:

Ava täpsem otsing