Pihl: mis seal vahet on, kus Ansip Reiljaniga kohtus

24. mai 2009, 19:24

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Jüri
Pihli sõnul pole olemuslikku vahet, kus läbirääkimised Rahvaliidu liidritega
pärast ebaõnnestunud umbusaldamist parlamendis toimuma hakkasid.

"Fakt on, et üsna kohe pärast umbusaldusavalduse läbikukkumist, kui meie koalitsioon veel töötas, algasid kontaktid, mille kaugemaks eesmärgiks oli sotside koalitsioonist väljapuksimine. See on inimeste jutt, et nad kohtusid Luual, ega mina täpselt ei tea, kas see tõele vastab või ei," ütles Pihl Postimehele.

Pihl möönis ka, et on peaministriga tõesti telefonitsi rääkinud ja tunnistanud, et ta ei tea sajaprotsendilise kindlusega väita, kus kohtumised toimusid.

Riigikogus kukkus 13. mail läbi opositsiooniparteide algatatud peaminister Andrus Ansipi umbusaldus. Umbusaldamist toetas 35 ja selle vastu oli 53 riigikogu liiget. Umbusaldusavaldusele oli alla kirjutanud 37 Keskerakonda, Rahvaliitu ja roheliste fraktsiooni kuuluvat saadikut.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. May 2009, 19:36
Otsi:

Ava täpsem otsing