Tallinnal 8 sotsiaalse töökoha toetuse saajat

17. juuni 2009, 15:20

Tallinna ettevõtlusamet toetab esimest
kaheksat ettevõtet, kes loovad täiendavaid töökohti, kokku 2,9 miljoni krooniga.

Tallinna ettevõtlusamet avas 1. juunil sotsiaalsete töökohtade toetuste taotluste vastuvõtu.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli märkis, et sotsiaalsete töökohtade loomise toetamise näol on tegemist täiesti uudse linna meetmega. „Firmades, kelle taotlus osutus rahuldatuks, toetatakse ühe loodud sotsiaalse töökoha palgakulusid koos maksudega kuni 5800 krooni ulatuses kuus,“ tõdes Mutli.

Hindamiskomisjon tegi ettepaneku rahastada esmaspäevase seisuga laekunud kaheksa ettevõtte taotlused. Kokku otsustati toetada 58 uue töökoha loomist summas 2,9 miljoni krooni. Tähtajalised töölepingud kestavad 6 kuni 12 kuud. Hindamiskomisjon võttis arvesse loodavate sotsiaalsete töökohtade arvu, palgataset ja töökoormust, taotluse realistlikkust ja taotleja asukohta.

Toetuse taotleja pidi vastama järgnevatele tingimustele: äriühing, kus töötajaid vähemalt 20 ja kes on tegutsenud vähemalt 2 aastat; loodavate uute sotsiaalsete töökohtade arv on 5 – 30; tööle võetavad töötajad on rahvastikuregistri järgi Tallinna elanikud vähemalt viimased 12 kuud ja vahetult enne tööle asumist olnud töötuna arvel Töötukassa Tallinna osakonnas.

Sotsiaalsete töökohtade loomise toetuse taotlusvoor on avatud ja järgmised rahastamisotsused tehakse 30 tööpäeva jooksul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. June 2009, 10:26
Otsi:

Ava täpsem otsing