AUTOD: Audilt pisike linnamaastur

10. juuli 2009, 10:24

Kus BMW X1ga ees, seal teised riburada
järel: ka Audi plaanib pisikese, nime Q3 kandva linnamaasturi tootmist.

Automedia kunstnike poolt Audi siseringist pärit info põhjal loodud piltidel olev sõiduk pole siiski päris nullist loodud. Selle loomisel on appi võetud Audi emafirma mudelivalikus juba olemas olev maastur: Volkswagen Tiguan. Tõenäoliselt võetakse just Tiguanilt ja Golfilt üle nii suurem osa jõuallikate valikust kui ka enamus veermikudetaile.

Oma iseloomult on uus Q3 siiski linnamaastur, mille sõiduomadused maastikul pole esmatähtsad. Pigem pannakse Audi Q3 puhul rõhku sõiduautolikele sõiduomadustele. Ka peaks Q3 müügile jõudma kahes variandis: esi- ning nelikveolisena. Välistatud pole ka võimalus, et kerevariantide hulk on samuti suurem kui üks: Q3 oleks võimalik toota nii kolme- kui neljaukselisena.

Audi Q3 hakatakse tootma 2011. aastal, kuid mitte Saksamaal, vaid hoopis Hispaanias, Volkswagenile kuuluvas autotehases Martorellis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2009, 10:26
Otsi:

Ava täpsem otsing