Saaremaal vohab must majutusäri

15. juuli 2009, 09:28

Tänavune turismihooaeg Saare maakonnas
näitab, et läinud aastatega võrreldes on mitteametlike majutajate arv saarel
kordades kasvanud.

“Oleme teadlikud, et musta majutusäri on Saaremaal aetud läbi aegade, ent nii suurelt kui sel suvel, küll ei mäleta,” sõnas Kuressaare Turismiinfokeskuse juhataja Karmen Paju ajalehele Meie Maa.

Kui varasematel aastatel on suvisel kõrghooajal turismiinfokeskusele silma jäänud 5-7 salamajutajat, siis tänavu juuli alguse seisuga leidis Paju erinevatest portaalidest tunniajase otsingu järel juba 21 end usinasti reklaamivat Saare maakonna majutust, mille andmed majandustegevuse registris ei kajastu.

“Kui pahadega midagi ei juhtu, siis kustutan homme päev end majandustegevuse registrist, või mis veel lahedam, teen Püha Jüri öömaja ja pakun teelistele ulualust,” lubas 18 aastat Sõrve turismitalu pidanud Jüri Mitt, kes lisaks turismiinfokeskuse 21-le teadaolevale registreerimata öömajale lisab omalt poolt veel 15.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2009, 10:26
Otsi:

Ava täpsem otsing