Meelis Lao firma on üle 11 miljoni krooni makse võlgu

17. juuli 2009, 11:32

Meelis Lao firmal ML Investments Group on
üle 11 miljoni kroonine maksuvõlg, ettevõte on võla vaidlustanud kohtus.

"Jah, tean sellest võlast, kuid seal on ka kirjas, et see on meil vaidlustatud. Millal kohus miskit otsustab, seda ei oska öelda, praegu on suveaeg ja kohtud on ettearvamatud," märkis ML Investments Groupi juht Margit Viiart.

Tänase seisuga on ettevõttel ML Investments Group Krediidiinfo järgi maksuvõlga 11 285 965 krooni, sealhulgas on ettevõttel vaidlustatud maksuvõla summa 11 231 052 krooni. Samuti on ettevõttel 6 360 323kroonine intressivõlg.

Hiljuti kirjutas Äripäev sellest, kuidas ML Investments Group sai Gildilt Arbitrage'lt eelmise aasta teises pooles laenu intressiga 50%, kuid riskikapitalifondi aastaaruande kohaselt raha tagastatud pole ning fond on laenu eelmise aasta lõpu seisuga hinnanud alla 8,9 miljonini. Viiart kommenteeris toona, et laenu enam ei eksisteeri. Samas ei kinnitanud ta ka seda, et laen on tagasi makstud, vaid märkis, et neil on muud kokkulepped.

Meelis Lao Meelis Lao

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. October 2009, 20:45
Otsi:

Ava täpsem otsing