Aivo Pärn kaebas juhiloata jätmise riigikohtusse

07. august 2009, 17:22

Kõmuliste kohtuprotsessidega tuntust
kogunud ärimees Aivo Pärn (41) vaidlustas riigikohtus enda juhtimisõiguseta
jätmise, samas nõustus ta talle lubatud sõidukiiruse ületamise eest määratud
4200-kroonise trahviga.

Põhja prefektuuri korrakaitseosakonna liiklustalitus määras Pärnale trahvi ja võttis talt lisakaristusena kaheks kuuks juhtimisõiguse 13. märtsil, kui mees politseile vahele jäi kihutades asulavälisel teel 120 kilomeetrit tunnis, vahendas ERR.ee.

Pärn palus Harju maakohtul tühistada talle määratud lisakaristuse, sest tema juhtimisõiguseta jätmine segab tal tööülesannete täitmist, kuid kohus sellega ei nõustunud. Kohus võttis arvesse, et Pärna on korduvalt liiklusalaste väärtegude eest karistatud, kuid see ei ole mõjutanud teda seni seaduskuulekale liiklemisele.

Seepeale otsustaski Pärn minna riigikohtusse, kus tema kaebus tuleb arutusele 23. septembril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. October 2009, 11:06
Otsi:

Ava täpsem otsing