Erki Nool jätab masu tõttu Reval Cupi ära

05. november 2009, 11:47

Alates 1998. aastast Tallinnas peetud
mainekat mitmevõistlust Reval Hotels Cup sel sisehooajal ei korraldata.

Võistluse ellukutsuja Erki Nool ei julgenud lubada, et tegu on vaid aastase pausiga, kuid vihjas selles suunas: "Arvan, et võistlus jääb ära vaid sel aastal ning tulevikus üritame uuesti". Jõuproovi korraldajaid sundis sellist otsust langetama kaks tegurit: majanduslikult rasked ajad ning ka pealtvaatajate huvi vähenemine, kirjutas Õhtuleht.

"Meie jaoks oli see loomulikult kurb uudis," lausus kergejõustikuliidu peasekretär Sirje Lippe, kes avaldas lootust, et tegu pole Reval Cupi lõpliku kadumisega. Tema sõnul püütakse hoida Eesti kui mitmevõistluse korraldaja riigi mainet ning võib-olla kutsutakse välisriikide sportlasi Eesti talvistele meistrivõistlustele.

Tänavu 7. ja 8. veebruaril Tallinna Spordihallis 12. korda peetud Reval Hotels Cupi seitsmevõistluse võitis hollandlane Eelco Sintnicolaas. Varasemate võitjate seas on ka tšehh Roman Šebrle, sakslane Frank Busemann, poolakas Sebastian Chmara, samuti Erki Nool ise.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2009, 11:47
Otsi:

Ava täpsem otsing