Hewlett-Packard näitas taset kasumis

Silvia Viidik 24. november 2009, 15:51

Arvutitootja Hewlett-Packard teatas kasumi 14protsendilisest kasvust 2,41 miljardi dollarini, vahendab Wall Street Journal.

Aktsiakasumiks teeb see 99 senti. Aasta varem teenis HP 2,11 miljardi dollarilise kasumi ehk 84 senti aktsia kohta. Ettevõtte käive langes oktoobriga lõppenud kvartalil 30,77 miljardile dollarile aastataguselt 33,6 miljardilt.

Tulemustele aitas kaasa 48protsendiline tõus tegevuskasumis, mis jõudis 1,4 miljardi dollarini. HP suutis kasvatada turuosa ja kärpida hoolega kulutusi.

Kuigi käive langes, võib HP tulemustest välja lugeda siiski olukorra paranemist tehnoloogiasektoris arvestades ettevõtte tegevuse laia ulatust. Siiski teatas eelmisel nädalal HP konkurent Dell terava kontrastina kasumi 54protsendilisest kukkumisest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2009, 15:51
Otsi:

Ava täpsem otsing