• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Haldur langetas kiirlaenufirma hiigelvilla müügi hinda

  Kuna pankrotihalduril ei õnnestunud Q Ratsanikud PP pankrotivarasse kuuluvat pooleliolevat hiigelvillat Harku vallas esimesel katsel müüa 2,9 miljoni krooni eest, üritab ta nüüd varast lahti saada 2,3 miljoni krooniga.

  Korduvenampakkumine on järgmise nädala kolmapäeval ja uueks alghinnaks on 2,3 miljonit krooni, edastas sundmüügiportaal varad.ee.
  Tegu on Harku vallas Ilmandu külas Kadaka tee 36 asuva 2497 ruutmeetri suuruse kinnistuga, millel asub neljakordne 1353 ruutmeetri suurune pooleliolev hiigelvilla. Kinnistu on koormatud hüpoteekidega summades 1 740 000, 4 735 000 ja 2 600 000 krooni.
  AS Q Ratsanikud PP (endise nimega Reval Credit) pankrotistus selle aasta 29. juunil.
  Pankrotihalduri Kalle Mõtsniku kinnitusel ei tundnud septembris avalikul suulisel enampakkumisel kinnistu ja hoone vastu mitte keegi huvi. „Kui ka korduvenampakkumine ebaõnnestub, arutame pankrotitoimkonnaga, mida edasi teha,“ ütles Mõtsnik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.