Kadrin Karner • 24. november 2010 kell 11:16

Ansip: majanduskasv pöördub palgakasvuks

Peaminister Andrus Ansipi sõnul on majandus tõusule pööranud ja see omakorda viib välja palgakasvule ning suurenevate eelarvetuludeni.

„Ilmselt on kõigile arusaadav, et majanduskasv pöördub palgakasvuks. See pöördub ka eelarve tuludeks.” ütles Ansip. Ta lisas, et kui eelarve tulud hakkavad hästi laekuma, küllap on siis võimalik ka maksualandusi teha.

„Aga kui rääkida kaugemast perspektiivist ja maksutõusudest, siis need on rohelisele majandamisele suunatud maksutõusud. Loodusressursse tuleb säästlikult kasutada ja selle teenistusse tuleb rakendada ka maksupoliitika,” põhjendas peaminister.

Riigikogu infotunnis vastas peaminister Andrus Ansip Kadri Simsoni esitatud küsimusele valitsuse maksupoliitiliste lubaduste kohta. 

 

Hetkel kuum