• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Swedbank: Euribori järsuks kasvuks märke pole

  Julgen öelda, et laenude marginaalid on kliendi jaoks juba täna väga heal tasemel ning Euribori järsuks kasvuks hetkel märke pole, sõnas Swedbanki eraisikute finantseerimise divisjoni direktor Andres Tukk.

  "Laenude marginaalid kõigi eelduste kohaselt ei kasva, kuigi analüüs võlakaitse seaduse üle veel käib ja lõplikku seisukohta selles osas meil veel pole," märkis Tukk.
  "Pigem julgen öelda, et laenude marginaalid on kliendi jaoks juba täna väga heal tasemel ning Euribori järsuks kasvuks hetkel märke pole," lisas ta.
  Tukk sõnas, et omafinantseeringu nõuet oluliselt me muuta ei kavatse ja kinnisvara soetamisel on lisatagatise olemasolul ka tulevikus võimalik 0%-lise omafinantseeringuga laenu võtta.
  Tema sõnul on 2010 aasta läinud euro arenduste tähe all ja väga palju ressursse muu arendustegevuse jaoks ei ole olnud. "Samas loodetavasti me ikkagi suudame kliente ka 2011 mõne positiivse uue lahendusega üllatada."
  "Ootame 2011 laenuturul väikest elavnemist. Tööpuuduse vähenedes taastub ka tarbijakindlus ja seeläbi julgus teha pikemaajalisi otsuseid. Kui aasta alguses on oodata, et inimesed harjuvad uue olukorraga euro näol, siis alates II kvartalist võib oodata teatavat elavnemist," rääkis Tukk.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.