Anne Oja • 3. veebruar 2011 kell 16:27

Puusaag: Saksamaa ühtlustagu maksud meie järgi

Krimelte omaniku ja juhi Jaan Puusaagi hinnangul võiks Saksamaa ettevõtlusmakse ühtlustada Eestit eeskujuks võttes.

"Nii nagu me räägime Eestis regionaalpoliitikast, nii tuleb sellest rääkida ka Euroopa kontekstist," kommenteeris ettevõtja Jaan Puusaag Saksamaa plaani ELi ettevõtlusmakse ühtlustada.

"Öelda keset Euroopat, et ühtlustame kõik, on väga mugav. Ääremaadel peab alati olema võimalus muuta ennast atraktiivsemaks ja sellepärast ei poolda ma ühtlusamist. Või siis ühtlustagu meie järgi," lisas Puusaag.

Kaua kõhelnud Saksamaa kantsler Angela Merkel on euro kriisis otsustavalt ohjad haaranud ning tahab reedel Brüsselis erakorralisele tippkohtumisele kogunevate ELi liidritega arutada euroala riikide tihedamat majandusalast koostööd, sh maksude ühtlustamist.

Hetkel kuum