Ettevõtja: vanuse ja elukogemusega saaksin olla kasulik

11. veebruar 2011, 07:15

Klaasiteeninduse ASi suuromanik Indrek Tiido, kes kandideerib parteituna sotside nimekirjas, ütles, et kandideerib riigikokku, sest tunneb, et tänu oma vanusele ja elukogemusele saab ilmselt ühiskonnale kasulik olla.

Sotside platvorm on mulle vastuvõetav ja kui ma saan sinna kuidagi panustada, on hästi, põhjendas Tiido.

Ettevõtja sõnul on ta parteitu, sest ta pole senini otsust langetanud liituda erakonnaga. "Praegu pole minu jaoks parteilisuse funktsioon primaarne, aga kui ma osutuksin riigikokku valituks, siis ilmselt oleks eetiline liituda.
Samas, tunnistan, et ma peaks olema suhteliselt naiivne, kui ma eeldaks oma kandidatuuri seades, et ma osutuksin riigikokku valituks," rääkis Tiido.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    11. February 2011, 09:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing