Väinu Rozental • 11. veebruar 2011 kell 4:29

OÜ Sulemees osanik: nüüd saan valida kasvõi iseennast

OÜ Sulemees kaasosanik Rein Pihlar, iseseisvuspartei liige meenutas, et kui ta neli aastat tagasi läks valimisjaoskonda ja avas riigikogu kandidaatide nimekirja, siis selgus, et tal ei ole mitte kellegi poolt hääletada.

"Olemasolevad suurparteid ei väljenda enam minu vaateid, suured parteid on ignoreerinud juba varsti 15 aastat rahva ootusi ja tahet. Nüüd on mul võimalus valida vähemalt kasvõi iseennast," rääkis ettevõtja.

"Kui ma osutun valituks, on minu põhiline eesmärk võtta võim parteide tagatubadelt ja anda võim tagasi valijale. Esmajärjekorras tuleks muuta riigikogu valimisseadust.Mulle teeb muret ka meie kõrge maksukoormus. Ehkki meil on parempoolne valitsus, on viimastel aastatel maksukoormus Eestis järsult tõusnud ning me edestame selles osas praegu peaaegu kõiki Läänemere riike.Nii kaua, kuni tööjõumaksusid ei alandata, säilib Eestis ülikõrge tööpuudus ja lootus sellele, et investeeringud hakkavad massiliselt töökohti looma, on inimeste petmine," rääkis Pihlar.

Hetkel kuum