Silvia Kruusmaa • 16. märts 2011 kell 8:44

Samsung toetab päästetöid Jaapanis 100 miljoni jeeniga

Samsung Electronics teatas eile, et annetab 100 miljonit jeeni (889 759 eurot) Jaapani maavärina tagajärgede leevendamiseks.

Lisaks toetab Samsung päästetöid viies koostöös Punase Ristiga kriisikoldesse 2000 esmaabikomplekti, milles on tekid, riided ja teised esmatarbekaubad. Pärast läbirääkimiste lõppu Jaapani valitsusega planeerib Samsung kriisikoldesse saata 10 päästjat Samsungi Päästekeskusest ja 11 meedikut Samsungi Meditsiinikeskusest.  

Samsung Electronicsi president Jay Y. Lee ning aseesimees ja tegevjuht Choi Gee-sung väljendasid sügavat kaastunnet ja toetust oma peamistele koostööpartneritele Jaapanis. 

“Me oleme Jaapani maavärina tõttu šokeeritud ja väga kurvad. Me loodame, et meie koostööpartnerite töötajate ja nende perekondadega on kõik korras. Oleme igati valmis koostööks, et päästetööd saaksid alata nii kiiresti kui võimalik,” lisasid nad.  

 

Hetkel kuum