"Korruptsioon on probleem ka Eestis"

Fredy-Edwin Esse, California 23. märts 2011, 11:55

Mullu Tallinnas Ülemiste Citys osaluse ostnud Soome börsifirma Technopolis juhi Keith Silverangi sõnul on Eestis jätkuvalt probleeme korruptsiooniga.

Vastates küsimusele, kui lihtne on äri ajada Venemaal, kuhu Technopolis on tehnopargi rajanud, ütles firma tegevjuht Keith Silverang, et korruptsioon on seal kohutav ja see on probleem, mis pole ka Eestist kadunud.

"See on muide probleem ka Eestis. See on küll varasemaga võrreldes vähenenud, kuid ei ole kadunud," lausus Silverang. "Näiteks Tallinnas teavad kõik, et korruptsiooni puhul on meil nulltolerants ja kui sa vahele jääd, siis sind ei hoiatata, vaid sind vallandatakse."

"Me intervjueerisime kõiki alltöövõtjaid ja küsisime, kas teile on raha pakutud, kas te ise olete raha pakkunud. Lisaks kasutame audiitoreid nagu Ernst & Young, kes kontrollivad arveid, kontosid, töötajaid ning sama teeme me ka Venemaal," selgitas Silverang Technopolise korruptsoonipoliitikat.

Intervjuud Technopolise tegevjuhi Keith Silverangiga saab lugeda homses Äripäevas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2011, 11:00
Otsi:

Ava täpsem otsing