Pangaliit: arenguruumi on

Piret Reiljan 24. märts 2011, 16:30

Arenguruumi selles vallas tõepoolest on, kommenteeris pangaliidu juhatuse esimees Riho Unt täna Äripäevas avaldatud Euroopa Komisjoni uuringut, mille järgi Eesti pankades antakse enim sobimatuid investeerimissoovitusi.

"Hinnates uuringu tagasisidet saab öelda, et meil on veel ruumi kvaliteedi parandamisel," sõnas Unt. Ta lisas, et pangaliidu seisukohast on oluline, et neid teemasid täna ka avalikult arutatakse, sest hinnates inimeste osakaalu, kes kasutavad tavaliste hoiuste asemel mõnd investeerimistoodet võib öelda, et selles valdkonnas on suurem areng alles ees.

MIFIDi (Euroliidu finantsinstrumentide direktiivi) reeglite rakendamine ja investeerimisnõustamise kvaliteet on valdkonnad, millega Eesti finantssektor viimastel aastatel väga tõsiselt on tegelenud, kinnitas Unt. "Kindlasti on iga teenuseosutaja enda hinnata, võttes arvesse ka klientide tagasisidet ja rahulolu, kas nende antavaid soovitusi või nõustamise käiku peaks muutma," jättis Unt vastutuse teenusepakkujatele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. March 2011, 16:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing