Kristiina Rebane lahkus kliima- ja energiaagentuuri juhi kohalt

Birjo Must 28. märts 2011, 00:00

KredExi teatel on Rebase lahkumise põhjus isiklik ja lahkumine toimus kokkuleppel KredExi juhtkonnaga.

"Lahkumise põhjuseid oli mitu, kuid algatus tuli agentuuri nõukoja poolt 7. märtsil tehtud otsusest, millega tehti ettepanek KredExi juhatusele ja minule leping osapoolte kokkuleppel lõpetada," põhjendas Rebane.

Rebane arutas nõukogu otsust enda sõnul nii majandusministeeriumi kantsleri kui ka KredExi juhatusega ja jõuti järeldusele, et kuigi teineteisele pretensioone pole, oleks lahkumine siiski kõige mõistlikum.

Rebase sõnul ei ole talle ega KredExi juhatusele selge, mis agentuurist edasi saab. "Minu teada ootabki juhatus praegu majandusministeeriumi seisukohta," sõnas ta. "Variandid on jätkata eraldiseisva juriidilise isikuna, jätta käivitatud tegevused ja personal KredExisse või jaotada laiali olemasolevate struktuuride vahel," sõnas Rebane.

Rebane siirdub poole aasta pärast lapsehoolduspuhkusele, kuid ei kavatse senikaua käed rüpes istuma jääda. "Mul on mitu võimalust, kas või minna tagasi haigekassasse analüüsima ravikindlustust," lisas ta.

Rebane asus kliima- ja energiaagentuuri juhtima 2009. aasta detsembris.

Nädal tagasi kirjutas ERR, et rahandusministeerium leiab, et senine kliima- ja energiaagentuuri iseseisev rakendusüksus KredExi koosseisus ei ole end õigustanud ei organisatsioonilise korralduse ega tegevuse tulemuslikkuse aspektist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing