Dollar euro suhtes 3 nädala madalaimal tasemel

Rait Rebane 02. juuni 2011, 22:02

Nädala eelviimasel kauplemispäeval näitas dollar võrreldes euroga stabiilset langust ning pärastlõunaks on valuuta kukkunud 3 viimase nädala madalaimale tasemele. Eurole mõjus turgutavalt täna avaldatud uudis, mille kohaselt on Euroopa juhid jõudnud Kreeka suhtes üksmeelele.

Dollari indeks, mis võrdleb valuuta liikumist kuue peamise valuuta vastu on neljapäeva pärastlõunaks kukkunud 0,42 protsenti 74,740 punktilt 74331 punktini.

Päeva esimeses pooles teatasid Euroopa finantsametnikud, et on jõudnud üksmeelele Kreeka teise abipaketi suhtes. Reutersi täna avaldatud uudise kohaselt antakse kreeklastele erainvestorite kaasabil 3 aasta jooksul teine abipakett.

Euro vastas uudisele enam kui protsendise tõusuga ning pärastlõunaks on valuuta dollari suhtes tugevnenud 1,09 protsenti 1,4477 dollarini. Võrreldes jeeniga on dollar aga kosunud 0,03 protsenti 80,87 jeenini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2011, 22:02
Otsi:

Ava täpsem otsing