Vahistati võimalik Politkovskaja mõrvar

Kadrin Karner 02. juuni 2011, 09:21

Üleeile vahistati Tšetšeenias nimeka Vene ajakirjaniku Anna Politkovskaja arvatav tapja Rustam Mahmudov. Politkovskaja perekonna arvates võidutseb õigusemõistmine alles siis, kui on leitud ja karistuse saanud mõrva tellijad, vahendab ajaleht Christian Sciense Monitor.

Aastaid end uurijate eest varjanud Rustam Mahmudovi käed pandi raudu tema kodukülas ning toimetati Moskvasse, kirjutas Õhtuleht. 

Kremli kriitikuna tuntud ajalehe Novaja Gazeta ajakirjanik Anna Politkovskaja lasti maha koduukse ees 7. oktoobril 2006. aastal. Samal päeval tähistas tollane Venemaa president ja praegune peaminister Vladimir Putin 54. sünnipäeva.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2011, 09:35
Otsi:

Ava täpsem otsing