Poliitiline vandenõu Strauss-Kahn’i vastu?

Ergo Sõõru 05. juuli 2011, 22:15

Endine IMF’i juht Dominique Strauss-Kahn on läinud veidikene lähemale sellele, et süüdistused tema vastu võetakse tagasi süüdistaja usaldusväärsusetuse tõttu.

Selle eest kaebas Prantsusmaa ajakirjanik Tristane Banon täna Strauss-Kahn’i kohtusse süüdistades teda seksuaalses rünnakus, mis "olevat“ aset leidnud 2003. aastal.

Süüdistused Strauss-Kahn’i vastu on viimasel ajal poliitilisel tasandil suurt kära tekitanud, kuna suure tõenäosusega on süüdistused Strauss-Kahn’i suunal enamasti poliitilise tagamaaga. Seda  selleks, et hoida Strauss-Kahn’i eemal 2012. aasta Prantsusmaa presidendi valimistest.

„Strauss-Kahn’i saatus on takerdunud tema enda elu taha. Kõik tema sõbrad ja tuttavad küsivad endalt, kuidas on võimalik, et IMF'i juht ja Prantsusmaa presidendi kandidaat arreteeritakse paar päeva enne seda, kui oleks sisse antud Strauss-Kahn’i presidendi kandidatuur,“ ütles Sotsialistliku erakonna asendusliige ja Strauss-Kahn’i hea sõber Jean-Chrostophe Cambadelis.

„See on selgelt vandenõu Sotsialistliku erakonna vastu,“ ütles LCI telekanal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2011, 15:48
Otsi:

Ava täpsem otsing