• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  RSA üheksa kuu käive üle 8 miljoni euro

  RSA Kindlustuse 2011. aasta esimese üheksa kuu müügikäive oli 8,3 miljonit eurot, mis on 52 protsenti enam kui mullu samal perioodil.

  "Endiselt on nõutud tooteks meie laia kattega kodukindlustus, kuna klientide ootused kindlustuskatte osas järjest suurenevad," ütles RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp. Tema sõnul näitas head kasvutempot ka veose- ning kaskokindlustuse müük ning oma rolli mängib edukas koostöö SEBga.
  Üheksa kuuga hüvitas RSA Kindlustus kindlustuskahjusid 31 protsendi võrra rohkem kui aasta eest, kokku 4,6 miljoni euro eest.
  Kepp märkis, et kindlustuskahjude osas oli september ootuspärane, midagi ootamatut või erilist ei olnud. "Sügisel tuleb kindlasti suuremat tähelepanu pöörataliiklusele ning sõidukite tehnilisele seisukorrale. Ilmade külmenedes võivad teeolud järsult halveneda, seetõttu tasub juba mõelda talverehvide allapanekule," märkis ta. Naastrehvide kasutamine on Eestis lubatud alates 15. oktoobrist.
  RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp tegutseb Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all. Tänavu kevadest teeb RSA Kindlustus varakindlustustoodete pakkumisel koostööd SEBga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Tesla ületas käibe- ja kasumiootusi
Tesla suutis kolmandas kvartalis nii käibe- kui kasumiootusi ületada. Samas mainiti, et tarneahelaga seotud probleemid võivad nende kasumimarginaalid surve alla panna, vahendab Reuters.
Tesla suutis kolmandas kvartalis nii käibe- kui kasumiootusi ületada. Samas mainiti, et tarneahelaga seotud probleemid võivad nende kasumimarginaalid surve alla panna, vahendab Reuters.
Bolti ja Pipedrive'i loojad investeerisid Eesti idusse, kes võistleb Amazoni ja Google'iga
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Ülikooli kliinikum paneb plaanilise ravi seisma Terviseameti kriitilise piirini on aega 3 nädalat
Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatus otsustas järgmisest nädalast katkestada plaanilise statsionaarse ravi, Lääne-Tallinna keskhaigla sulgeb uksed haigete külastajatele ja terviseameti prognoos näitab, et viimane kriitiline piir haiglates saavutatakse kolme nädala pärast.
Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatus otsustas järgmisest nädalast katkestada plaanilise statsionaarse ravi, Lääne-Tallinna keskhaigla sulgeb uksed haigete külastajatele ja terviseameti prognoos näitab, et viimane kriitiline piir haiglates saavutatakse kolme nädala pärast.