• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rokisõbrad, pittu!

  Rock Café peab täna oma seitsmendat sünnipäeva. Kus? Rock Cafés loomulikult!
  Rock Café on seitse aastat ühe koha peal paigal olnud ja mis kõige toredam - seal toimub regulaarselt põnevaid üritusi. Nädala sees mitte, aga nädalalõppudel küll. Pehme muusika kontserte viskab ka vahele, aga ega kõikidel peagi käima.
  Kui sulle rokkmuusika peale läheb ja sa juhtumisi Tallinnas elad, siis oled õnnega koos, et Rock Café olemas on. Kust siis muidu oma igapäevase doosi live-rokki kätte peaks saama? Või noh, kas just igapäevase, aga regulaarse ometi. Kas kord nädalas või kuus või poole aasta peale - mõne jaoks on Rock Café lihtsalt elustiili osa.
  Püsikäijate ebaühtlasest hinnangust heli kvaliteedi kohta ei muutu midagi. Rock Cafés on omad nii kuulajad kui ka esinejad ning tagatud mõnus äraolemine. Omadele kriitikat ei tehta ja ega vast pole eriti põhjustki. Et õlu olla kallis, seda kurtmist olen rohkem kuulnud, kui et heli vilets on.
  Püsiklubil on festivaliformaadi ees üks kindel eelis - ta on kogu aeg olemas. Rokifestivale on Eestis ju ka omajagu, aga neid on vaja aasta otsa oodata, enne kui nad kätte jõuavad. Rock Cafés on vaikne festivalimeeleolu aasta ringi.
  Seal on aastate jooksul esinenud W.A.S.P., Steve Vai, Nazareth, Uriah Heep, Sepultura, Testament, Overkill, Paul Gilbert, Deftones, Apocalyptica, Nightwish, Laibach, Fish, U.D.O jne. Endastki mõista on Rock Café lavalt läbi käinud ka pea kõik Eesti rokkbändid.
  Ja käivad veelgi. Tundub, et koht on jätkuvalt elus. Neil, kes Rock Café tegemistega veel kursis ei ole või vahepeal rongist maha on jäänud, on täna hea võimalus kaotatud aeg tasa teha. Sünnipäevapeole tuleb kokku arvukalt bände ning meeleolu on sünnipäevale kohane. Mis muud kui pittu, rokisõbrad!
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Ignitise tulemusi kergitas kõrge elektrihind
Üheksa kuuga on Leedu energiaettevõte Ignitis kasvatanud käivet 34%, selgub börsiteatest.
Üheksa kuuga on Leedu energiaettevõte Ignitis kasvatanud käivet 34%, selgub börsiteatest.
Eesti saab taastekavast esimesed miljonid peatselt kätte
Euroopa Nõukogu kiitis täna heaks Eesti taaste- ja vastupidavuskava, mis tähendab, et Eestile makstakse peatselt välja 13% ehk ligikaudu 125 miljonit eurot.
Euroopa Nõukogu kiitis täna heaks Eesti taaste- ja vastupidavuskava, mis tähendab, et Eestile makstakse peatselt välja 13% ehk ligikaudu 125 miljonit eurot.
Konkurentsiamet soovitab taastuvenergia toetused üle vaadata
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.