• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Goldman Sachs soovitab osta Hiina aktsiaid

  Taas kergemini kättesaadav krediit ja valitsuse pingutused aidata väikeärisid hoiavad Hiina majanduse kasvu tulevatel kvartalitel "trendile lähedal", mistõttu soovitab Goldman Sachs osta Hiina aktsiaid.

  "Me soovitame pikka positsiooni Hiina aktsiates," vahendab Bloomberg Goldman Sahcsi aktsiastrateegide sõnu oma klientidele. "Turul võib leida aset nihkumine, kus raske maandumise sissehindamise asemel võib toimuda majanduse taaskiirenemise ja leevenemise sissehindamine."
  Investeerimispank eelistab Hans Seng China Enterprises indeksisse kuuluvaid aktsiaid, sest need on seni Standard & Poor's 500 indeksiga võrreldes väga nõrgalt liikunud.
  Hiina aktsiad rallisid möödunud kuul ja seesama nn H-aktsia indeks tõusis 18% pärast seda, kui valitsus avalikustas plaani aidata väikeärisid, muutes pangalaenude kättesaamise neile lihtsamaks ja alandades nii käibe- kui ka ettevõtte tulumaksu väikefirmadele.
  Hiina tööstustoodangu kasv aeglustus eelmisel kuul ja tarbijahinnaindeksi andmed vaid suurendasid spekulatsiooni, et valitsus lõpetab kaks aastat kestnud likviidsuse kokkutõmbamise kampaania, sest inflatsioon ja majanduskasv aeglustuvad.
  "Hiina kasv on selgelt aeglustunud, mida toetavad ka viimased THI andmed," ütlesid panga strateegid. "Samas, kui aeglustumine püsib tagasihoidlikuna, siis me ootame trendile lähedast kasvu jätkumist tulevates kvartalites."
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Ignitise tulemusi kergitas kõrge elektrihind
Üheksa kuuga on Leedu energiaettevõte Ignitis kasvatanud käivet 34%, selgub börsiteatest.
Üheksa kuuga on Leedu energiaettevõte Ignitis kasvatanud käivet 34%, selgub börsiteatest.
Saku Õlletehase omanik kasvatas käivet
Saku Õlletehase emafirma Carlsberg Grupp kasvatas kolmandas kvartalis käivet.
Saku Õlletehase emafirma Carlsberg Grupp kasvatas kolmandas kvartalis käivet.
Keskpank: ettevõtetel on taas raskusi oskustöötajate leidmisega
Koroonakriisist taastumine on Eestis tekitanud struktuurse tööpuuduse: töötute arv püsib kõrgel hoolimata vabade töökohtade arvu kasvust, mille tagajärjel kasvab surve värvata inimesi välismaalt.
Koroonakriisist taastumine on Eestis tekitanud struktuurse tööpuuduse: töötute arv püsib kõrgel hoolimata vabade töökohtade arvu kasvust, mille tagajärjel kasvab surve värvata inimesi välismaalt.