SocGeni juht: turgude kõikumine jätkub

Rainer Saad 08. november 2011, 16:43

Societe Generale tegevjuht Frederic Oudea ütles täna, et pangal oli raske kolmas kvartal ning ootab neljandaks kvartaliks turgude kõikumise jätkumist.

„Kui praegustes mehhanismides Euroopa liidrid ei saavuta kindlust ja läbipaistvust, siis ootan turgude kõikumist ka 4.neljandaks kvartaliks,” ütles Oudea. „Praeguses ebakindlas olukorras on prioriteet täita kõik Euroopa ettekirjutused.” Oudea lisas, et panga põhi-omavahendite suhteks kujuneb üle 9% nagu Euroopa pangandusjärelvalve 2013. aasta lõpuks nõuab. 

Oudea sõnul on pank astunud väga tähtsaid samme, et vastata regulatiivsetele normidele.

Societe Generale kolmanda kvartali puhaskasum kukkus 31%, 622 miljoni euroni. Analüütikud ootasid kasumiks 732 miljonit eurot. 2007-2011 on pank suutnud halbade varade osakaalu 10 miljardi euro võrra vähendada.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2011, 16:46
Otsi:

Ava täpsem otsing