3. koht: Meeskonna tubli töö

Ketlin Rauk 16. november 2011, 00:00

Edetabelis 3. kohale platseerunud AS UPM-Kymmene Otepää usub möödunudaastaste positiivsete tulemuste taga olevat meeskonna tubli töö, hea kvaliteedi ning tarnekindluse.

Ettevõtte juht Ando Jukk ütleb, et tulemuste taga on oma inimeste tehtud tubli töö. "See ongi peamine," on ta veendunud ning lisab, et kiita tuleb müügiinimesi UPMi ja Plywoodi müügikontorites ning oma tegijaid tootmises. "Teeme tööd tellimustele vastavalt ning meie kliendid hindavad peamiselt kvaliteeti ja tarnekindlust," ütleb Jukk. "Enamik meie toodetest läheb Eestist välja, samuti enamik Eesti metsa- ja puidusektori tegijatest saab oma tulemuse kas otseselt või kaudselt ekspordi kaudu."

Viimased aastad on UPM-Kymmene Otepää jaoks olnud väga erineva iseloomuga. "2009. aasta esimene pool oli väga vaikne ning seejärel tuli tugev tellimuste kasv, mida oleme suutnud toetada tootmises arendustegevuste kaudu," tõdeb Jukk. "Oleme tööd teinud ning meil on rohkem tooteid, mille kaudu klientidele lahendusi pakkuda." Ta märgib, et kogu metsandusele oli oluline sündmus see, et riigikogus võeti vastu metsanduse arengukava aastani 2020. "See annab usku, et saadakse aru laiemalt metsandusega seotud teemadest ning ka metsanduse rollist ühiskonnas," loodab Jukk.

Keerukate majandusoludega tuli ettevõte toime hästi. "Märksõnadeks siinjuures on jälle kvaliteet, tarnekindlus ja efektiivsus," rõhutab Jukk. "Nende abil suudame klienti mõjutada enda kasuks otsustama."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:15
Otsi:

Ava täpsem otsing