• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kranich: pressivaenlase tiitel on kinni andjate hetketujudes

  Mingit üldist hoiaku muutumist pressi pole ma enda juures küll tähele pannud, kinnitas ASi Eesti Loto juhatuse esimees Heiki Kranich, kes 2002. aastal keskkonnaministrina pälvis pressivaenlase tiitli.

  Äripäev esitas pressivaenlase tiitli saanud inimestele päevaküsimuse, kuidas ta pärast selle tiitli saamist on muutnud oma suhtumist pressi. Päevaküsimuse ajendiks on see, et homme valib ajalehtede liit selle aasta pressisõbra ja pressivaenlase.
  „Suhtumine ajakirjandusse sõltub kindlasti ka ametikohast,“ lausus Kranich ja lisas, et on ametikohti, kus on vaja pressiga tihedamalt suhelda ning on ametikohti, kus see ei ole nii oluline.
  „Kui vaadata pressivaenlase tiitli saanud nimekirja, siis on tegemist esindusliku  seltskonnaga ja sinna kuulumine pole häbiasi,“ rääkis Kranich. „Samas kui vaadata pressivaenlase ja pressisõbra tiitli andmise loogikat, siis selget loogikat on üsna raske leida. See on tõenäoliselt kinni tiitli andjate hetkeemotsioonides ja -tujudes.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.