Kranich: pressivaenlase tiitel on kinni andjate hetketujudes

Väinu Rozental 07. detsember 2011, 16:15

Mingit üldist hoiaku muutumist pressi pole ma enda juures küll tähele pannud, kinnitas ASi Eesti Loto juhatuse esimees Heiki Kranich, kes 2002. aastal keskkonnaministrina pälvis pressivaenlase tiitli.

Äripäev esitas pressivaenlase tiitli saanud inimestele päevaküsimuse, kuidas ta pärast selle tiitli saamist on muutnud oma suhtumist pressi. Päevaküsimuse ajendiks on see, et homme valib ajalehtede liit selle aasta pressisõbra ja pressivaenlase.

„Suhtumine ajakirjandusse sõltub kindlasti ka ametikohast,“ lausus Kranich ja lisas, et on ametikohti, kus on vaja pressiga tihedamalt suhelda ning on ametikohti, kus see ei ole nii oluline.

„Kui vaadata pressivaenlase tiitli saanud nimekirja, siis on tegemist esindusliku  seltskonnaga ja sinna kuulumine pole häbiasi,“ rääkis Kranich. „Samas kui vaadata pressivaenlase ja pressisõbra tiitli andmise loogikat, siis selget loogikat on üsna raske leida. See on tõenäoliselt kinni tiitli andjate hetkeemotsioonides ja -tujudes.“

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    07. December 2011, 16:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing