• Jaga lugu:

  Kreeka võttis vastu karmi säästupaketi

  Kreeka parlament võttis ööl vastu tänast vastu järgmise aasta säästupaketi, kirjutab eKathimerini.

  Eelarve näeb Kreekale ette neljandat järjestikust majanduslanguse aastat. Selle poolt hääletas 300-liikmelises parlamendis 258 valitsevate erakondade saadikut, vastu oli 41 ja üks rahvaesindaja puudus.
  Eelarve heakskiitmine oli Euroopa Liidu ja IMFi lubatud kaheksa miljardi euro suuruse laenuosa väljamaksmise eelduseks. Valimistulemus tähendab, et riik läheb nüüd karmile säästukuurile.
  Peaminister Lukas Papademose sõnul on see esimene samm, mis viib eemale riigivõla kasvamise teelt. Ta kinnitas ka, et Kreeka püsimine Euroopa Liidus ja euroalal on asjad, millest hoitakse kinni igal võimalikul viisil.
  Hääletust saatsid meeleavaldused politsei poolt kolm aastat tagasi tapetud teismelise noormehe mälestuseks, kirjutas Helsingin Sanomat. Rahulikud meeleavaldused kasvasid üle vastuhakuks politseiga, mille käigus tuhatkond anarhisti loopisid politseid kivide ja süütepudelitega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.