Indrek Kald • 4. juuni 2012 kell 15:38

Kaubanduskoja tenniseturniiril oli rekordarv osalejaid

Pärnus peetud 16. kaubanduskoja tenniseturniiril osales rekordiline arv ehk 42 koja liikmesettevõtete tennisehuvilist esindajat.

Laupäeval toimunud võistlus viidi läbi "iga mehe paarismängu" süsteemis, paarid loositi kohapeal ning tugevusgrupid moodustati eelregistreerunud mängijate seniste tennisetulemuste põhjal tenniseliidu eksperdi ja harrastusliigade korraldaja Toomas Kuuma poolt.

Sajusest ilmast tingitud mängupauside tõttu otsustas võistluse peakohtunik, et seekord lohutusturniiri ei toimu ning poolfinaalid ning finaalmäng viidi üle sisetingimustesse.

Turniiri ja kaubanduskoja rändkarika võitsid Aare Udras (Harju KEK AS) ja Rando Lainvee (Atoy Automotive Estonia OÜ), kes finaalkohtumises alistasid tulemusega 7:6 paari Arnold Kannike (OÜ Elpa I.E.) ja Toomas Põld (Eesti Energia Kaevandused AS). Kolmanda koha saavutasid Lyane Lind (Wendre AS) ja Peeter Poom (Signiti AS), kes alistasid neljandaks tulnud paari Sirli Laul (Estonia Medical Spa Hotel)-Kaimar Mölder (Agenda Pro OÜ) samuti tulemusega 7:6.

Hetkel kuum