Alyona Stadnik • 22. oktoober 2012 kell 7:04

Talviste: Tarmo Sild on mõnikord liiga rutakas

Sellest nädalast Arco Vara juhtiv Tarmo Sild talub tema kunagise kaitsja Rävala maja kohtuasjas Üllar Talviste sõnul hästi stressi, ent on mõnikord liiga rutakas.

"Isikuna on ta pikalt välismaal õppinuna häid õigusteadmisi omav isik, samuti  hästi võõrkeeli valdav isik nii kõnes ja kirjas. Tihti on just keelteoskus see, kus kodulehel väljapakutu – eriti just soome keele oskuse osas – ei vasta siiski sellele tasemele, mida saaks pidada keeleoskuseks," iseloomustas Talviste.

Ta märkis, et Sild  talub suuri töökoormusi ja pingeid, omal ajal tegeles ta advokaadibüroos Lextal edukalt nii Eesti Raudtee müügiga, kui ka näiteks Tallinna Vee IPOga – need projektid nõudsid just tööalast vastupidavust ja suutlikkust, sh öötööd. "Kindlasti on tal ka puudusi, nagu igal inimesel, näiteks mõnikordne liigne rutakus," sõnas Talviste.

Silla valimise kohta börsiettevõte juhiks arvas Talviste, et  tuleb küsida, kas valik vastab aktsionäride tahtele ja on kooskõlas seadusega. "Vastata saab püstitatud küsimusele selliselt, et tehtud valik vastab omanike tahtele ja on kooskõlas seadusega. Seaduslike valikute kahtluse alla panemine  pole õige," märkis ta.

Kindlasti ei kaunista juhtum Silla CVd, kuid kuivõrd seadusest ei tulene otsest  piirangut, siis liigne tähelepanu sellele asjaolule pole põhjendatud, lisas Talviste.

Milline inimene on Tarmo Sild ja kuidas iseloomustavad teda tema äripartnerid, loe tänasest Äripäevast.

Hetkel kuum