• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Talviste: Tarmo Sild on mõnikord liiga rutakas

  Sellest nädalast Arco Vara juhtiv Tarmo Sild talub tema kunagise kaitsja Rävala maja kohtuasjas Üllar Talviste sõnul hästi stressi, ent on mõnikord liiga rutakas.

  "Isikuna on ta pikalt välismaal õppinuna häid õigusteadmisi omav isik, samuti  hästi võõrkeeli valdav isik nii kõnes ja kirjas. Tihti on just keelteoskus see, kus kodulehel väljapakutu – eriti just soome keele oskuse osas – ei vasta siiski sellele tasemele, mida saaks pidada keeleoskuseks," iseloomustas Talviste.
  Ta märkis, et Sild  talub suuri töökoormusi ja pingeid, omal ajal tegeles ta advokaadibüroos Lextal edukalt nii Eesti Raudtee müügiga, kui ka näiteks Tallinna Vee IPOga – need projektid nõudsid just tööalast vastupidavust ja suutlikkust, sh öötööd. "Kindlasti on tal ka puudusi, nagu igal inimesel, näiteks mõnikordne liigne rutakus," sõnas Talviste.
  Silla valimise kohta börsiettevõte juhiks arvas Talviste, et  tuleb küsida, kas valik vastab aktsionäride tahtele ja on kooskõlas seadusega. "Vastata saab püstitatud küsimusele selliselt, et tehtud valik vastab omanike tahtele ja on kooskõlas seadusega. Seaduslike valikute kahtluse alla panemine  pole õige," märkis ta.
  Kindlasti ei kaunista juhtum Silla CVd, kuid kuivõrd seadusest ei tulene otsest  piirangut, siis liigne tähelepanu sellele asjaolule pole põhjendatud, lisas Talviste.
  Milline inimene on Tarmo Sild ja kuidas iseloomustavad teda tema äripartnerid, loe tänasest Äripäevast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Riigikohus muutis kevadel vastutuse põhimõtteid kortermajade veetorude purunemisel
Tänavu kevadel tegi riigikohus olulise otsuse kortermaja veetoru lõhkemise juhtumis.
Tänavu kevadel tegi riigikohus olulise otsuse kortermaja veetoru lõhkemise juhtumis.