• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsiindeksid järsus languses

  USA börsiindeksid tegid alates juunist suurima kukkumise, kui investorite fookus naases pärast Barack Obama valimisvõitu eelarvevaidluse ja Euroopa majanduskriisi juurde, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

  Standard & Poori 500 indeks kukkus 1,8% kohaliku aja järgi kell 10:37 (Eesti aja järgi kell 17:37) 1402,52 punktini, mis on madalaim sulgemishind pärast augustit. Nafta hind oli langenud 3% ja kuld kustutas varem saavutatud kasud.
  USA president peab nüüd läbirääkimistes silmitsi seisma Kongressiga, et vältida niiöelda fiskaalkuristikku, mis sisaldab endas 600 miljardi dollari väärtuses maksude tõstmist ja kulutuste kärpimist. Taoline olukord ähvardab aeglustada USA järgmise aasta majanduskasvu.
  Wells Capital Managementi juhtiva investeerimisstrateegi James Paulseni sõnul on tegemist niiöelda varjupaika ruttamisega. Paulseni hinnangul müüakse hetkel rohkem suurenevate hirmude pealt fiskaalkuristikuga seotud läbirääkimistes.
  New Yorgi aja järgi kell 11:34 (Eestis kell 18:34) olid börsiindeksid kukkunud vastavalt:
  Dow Jones: 12 919   -326   -2,47%Nasdaq: 2937   -74   -2,46%S&P 500: 1397   -30   -2,14%
  Nafta hind oli New Yorgi Kaubabörsil kell 11:17 (Eestis 18:17) langenud 3,83%, 85,31 dollarini barreli kohta. Kulla hind oli samal ajal langenud 0,44%, 1707,50 dollarini untsi kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi