Raivo Sormunen • 26. november 2012 kell 8:10

Aktsiamängu Börsihai võitja teenis kuuga 52%

LHV aktsiamängu Börsihai võitis Marat Kasparov, kes suutis kahekümne börsipäeva jooksul kasvatada 25 000eurost portfelli 13 206 euro võrra ehk enam kui 52%.

Teise koha saavutas Dmitrijs Baulins Lätist ning kolmandaks tuli Mehis Arula Eestist.

Aktsiamäng algas 5. novembril ning lõppes 23. novembri õhtul pärast börside sulgemist. 2441 osalejast kasvatas oma virtuaalset portfelli kõige edukamalt Marat Kasparov.

Mängu võitjal on valida Islandi või Sitsiilia reisipaketi vahel. Edetabeli esimese kuni viiekümnenda koha omanikud saavad pääsmed LHV seminaridele ja investeerimisalase raamatu ning esikolmik Äripäeva või Delovõje Vedomosti kolme kuni kaheteist kuu tellimuse.

"Mäng toimus sellel aastal üsna ebasobival ajal – sügisel alanud langus sai novembris hoogu juurde ning kasumiteenimise võimalusi oli vähevõitu. Siiski pakkusid esimese ja teise koha saavutanud mängijad nauditavat võistlust," ütles mängu korraldaja Alo Vallikivi LHV Pangast.

Hetkel kuum