• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn tahab finantskeskuseks

  MTÜ FinanceEstonia ja Tallinna linn sõlmisid täna koostöömemorandumi, mis näeb ette finants- ja muude majanduse tugiteenuste ekspordi edendamist.

  Dokumendis tõdetakse, et finantsteenus ja kindlustustegevus ning nende valdkondadega seotud tugiteenuste ulatuslikum eksport on oluline eeldus majanduse rahvusvahelistumisele tervikuna ning tõstab piirkonna konkurentsivõimet.
  1. novembril kiitis Tallinna linnavolikogult heaks mittetulundusühingu FinanceEstonia klastriprojekti kogueelarvega 850 250 eurot, millest Tallinna-poolne kaasfinantseering kolme aasta jooksul moodustab 38 346 eurot. Klastrina toimiv era- ja avaliku sektori pikaajaline koostöö on kavandatud toetama konkurentsivõimeliste finantsteenuseid pakkuvate ettevõtete arengut.
  Koostöömemorandumile Tallinna linnaga kirjutas MTÜ FinanceEstonia poolt alla juhatuse esimees Priit Põldoja, kelle sõnul on sihiks seatud kõrge lisandväärtusega finantssektori osatähtsuse kasv Eesti majanduses, samuti ekspordi- ja innovatsioonivõimekuse tõus.
  „Eesmärk on tekitada Eestis rohkem ja konkurentsivõimelisemaid finantsteenuseid pakkuvaid ettevõtteid ning tuua siia rahvusvahelisi kliente. Strateegilised valdkonnad hõlmavad tehnoloogiat, rahvusvahelist privaatpangandust, kapitaliturge ja fonditeenuseid,“ märkis Põldoja.
  MTÜ FinanceEstonia ühendab finants-, kindlustus- jt majanduse tugiteenuseid pakkuvate ettevõtete esindajaid.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.