Kadri Jakobson • 28. detsember 2012 kell 8:34

Ka Leida Kikka tunnustab logistikuid

Jalatsivabriku Samelin tegevjuht ja omanik Leida Kikka näeks aasta ärimehena Tarmo ja Karin Nurmetalo, kes on Eesti ühe edukama logistikafirma CF&S suuromanikud.

"Tean, et mobiilimängude arendamisega võib väga edukas olla, kuid ühiskonnale need väga palju siiski lisaväärtust ei anna," kommenteeris Kikka. Nimelt on Äripäeva aasta ärimehe finalistide seas ka mobiilimänge tootva idufirma Creative Mobile üks asutajaid ja omanikke, 26aastane Vladimir Funtikov.

Aasta ärimees on 1993. aastast Äripäeva väljaantav tiitel, mis omistatakse aasta jooksul enim silma paistnud ärimehele.

2012. aasta aasta ärimehe tiitli võitja avalikustab Äripäev oma 9. jaanuari kaaneloos. Finalistide hulka jõudsid sel aastal Eesti ühe kiiremini kasvava, ülikasumliku, mobiilimänge tootva idufirma Creative Mobile asutaja ja juht Vladimir Funtikov, tänavu jõuliselt haaret laiendanud ettevõtjad Heiti Hääl ja Oleg Ossinovski, Eesti ühe edukama idufirma GrabCAD üks asutaja ja juht Hardi Maybaum ning edukaima Eesti kapitalil tegutseva vedude vahendamisega tegeleva ettevõtte CF&S omanikud Karin ja Tarmo Nurmetalo.

 

Hetkel kuum