Kadri Jakobson • 27. detsember 2012 kell 11:37

Alamäe: aasta ärimehed on Lõhmus, Ossinovski ja Pant

ASi Nortal juhi Priit Alamäe sõnul on sel aastal tunnustamist väärt kolm meest: LHV asutaja ja suuromanik Rain Lõhmus, raudteeärimees Oleg Ossinovski ning Tallinki juht ja suuromanik Enn Pant.

"Tõstaksin esile kolm nime, kes on sel aastal silma paistnud. LHV arendaja Rain Lõhmus - LHV tugev turuletulek. Oleg Ossinovski – jõuline äri kasvatamine piiri taga ja Enn Pant - Tallinki jätkuv ja jõuline areng," ütles Alamäe.

2011. aastal valis audiitor- ja konsultatsioonifirma Ernst & Young Priit Alamäe ja Taavi Kotka Eesti aasta ettevõtjateks.

TASUB TEADAAasta ärimees on ajalehe Äripäev poolt alates 1993. aastast välja antav tiitel, mis omistatakse aasta jooksul enim silma paistnud ärimehele. 2012. aasta Aasta Ärimehe tiitli võitja avalikustab Äripäev 9. jaanuari kaaneloos. Finalistide hulka jõudsid sel aastal Eesti ühe kiiremini kasvava, ülikasumliku, mobiilimänge tootva idufirma Creative Mobile asutaja ja juht Vladimir Funtikov, sel aastal jõuliselt haaret laiendanud ettevõtjad Heiti Hääl ja Oleg Ossinovski, Eesti ühe edukama idufirma GrabCAD üks asutaja ja juht Hardi Maybaum ning edukaima Eesti kapitalil tegutseva vedude vahendamisega tegeleva ettevõtte CF&S omanikud Karin ja Tarmo Nurmetalo.

Hetkel kuum