Romet Kreek • 14. veebruar 2013
Jaga lugu:

LHV: Nordeconi tulemus jäi ootustele alla

Nordeconi IV kvartali tulemused jäid alla LHV Panga ootustele. Müügitulu languse asemel eeldas LHV hoopis käibe kasvu.

„Käibe 8,2protsendilise languse asemel ootasime kuni 1,5protsendist kasvu ning peamiselt sellest vahest tulenevalt jäid ka kõik kasuminumbrid meie ootustele alla,“ kommenteeris ta. „Puhaskasumiks ootasime 3,4protsendilise marginaaliga 1,6 miljonit eurot.“ Pigem positiivsena võib välja tuua 5,2protsendilise brutomarginaali ning asjaolu, et juurdehindlus teenustele, kaupadele ja materjalidele jätkas jooksvalt väikest kasvu võrreldes eelmiste kvartalitega. Samuti netovõla positsiooni vähenemist.

„Kuigi eeldasime ehitustööde portfelli mahu langust, jäi vaid 127,3 miljoni eurone tulemus meie ootustele selgelt alla, eriti veel kui arvestada, et see sisaldab ka 12,8 miljoni ulatuses Tivoli arendusprojekti," ütles Joost.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum