Ave Lepik • 27. veebruar 2013
Jaga lugu:

Elektri börsihind veebruaris langes

Elektribörsi NordPoolSpot hinna aritmeetilise keskmise arvutuste põhjal on elektri börsihind veebruaris võrreldes avatud elektrituru esimese kuuga langenud viis protsenti.

Sõltumatu hinnavõrdlusportaali energiaturg.ee andmetel oli populaarseim börsihinnaga pakett veebruaris nii nagu jaanuariski soodsam kui enimlevinud fikseeritud hinnaga pakett. Jaanuaris oli börsipakett soodsam 8 protsenti, veebruaris 13 protsenti. Veebruari börsihind langes avatud elektrituru esimese kuuga võrreldes viis protsenti, teatas energiaturg.ee.

Sõltumatu hinnavõrdlusportaali andmetel on eelmise aasta novembrist detsembrini elektrimüüjate tehtud hinnamuudatuste arv võrdväärne avatud elektrituru kahel esimesel kuul tehtud muudatustega. Jaanuari ja veebruari jooksul on Eesti Energia muutnud pakettide hindu 15, Elektrum ja 220 Energia neljal ning Elektrimüügi AS kolmel korral. 

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas